Master Cristina Groza - Presedinte IFSA Romania, acreditare internationala IFSA

Meniu


Maestra Cristina Groza este o autoritate recunoscuta in domeniul Feng Shui, cu o abordare unica care integreaza arhitectura si Metafizica Chineza. Cu un background  in design interior si mobilier, Cristina s-a format la prestigiosul Institut de Arhitectura Ion Mincu si a descoperit Feng Shui-ul acum 18 ani. De atunci, a urmat cursuri in Franta , Singapore si China , studiind Feng Shui traditional, Bazi ( Astrologie Chineza traditionala) si I Ching, sub mentoratul Marelui Maestru International Raymond Lo.

In 2011, a fost acreditata cu titlul de Maestru de catre Asociatia Internationala de Feng Shui (IFSA), devenind primul expert din Romania cu aceasta distinctie. Este membru de onoare al Asociatiei Numerologilor din Romania si face parte din bordul executiv al IFSA ( International Feng Shui Association). Cristina Groza este in prezent Presedinte al IFSA Romania.

Este invitata frecvent ca vorbitor la Congresele Internationale de Feng Shui în (Singapore, Thailanda, Filipine, China, Australia si Japonia) urmând ca anul acesta, sa prezinte la Congresul International de Feng Shui din Malaezia. Master Groza este pâna in prezent, singurul român care a participat la Congrese internationale de Feng Shui in calitate de speaker.  Master Cristina Groza a castigat notorietate si in Romania, unde a aparut in diverse mijloace de comunicare precum Forbes, AutoBuild Driven Lady, Femeia, Tonica, Formula As, City Vision, Fine Living, Tabu, si multe altele. A participat in calitate de speaker la ultimele trei editii ale Congresului Numerologilor din Romania.

Master Cristina Groza sustine programe de formare acreditate international si a fondat prima Academie de Feng Shui din Romania recunoscuta de IFSA. Academia ofera cursuri pentru studenti la arhitectura, arhitecti, designeri de interior, agenti imobiliari si alti pasionati de domeniu.

Pe langa toate acestea, Maestra a initiat un program pilot international pentru tineri, pentru a le oferi oportunitati de dezvoltare personala si profesionala prin Feng Shui si Metafizica Chineza. A realizat de asemenea proiecte de consultanta Feng Shui in diverse tari din Europa si Asia.

Pasiunea si expertiza ei extinsa , de 18 ani in domeniu, fac din Cristina Groza o pioniera in domeniu, cu o abordare holistica care imbogateste si transforma vieti.

 

 

Verysign Team · © 2023 | Webpage build with VeryCMS 2023.09.23.2 + Bootstrap 5.1.3 + Icons 1.8.1 | GNU General Public License v3