Conform calendarului chinezesc, anul 2015 reprezinta, in termeni tehnici, „Lemn Yin pe Capra“. În astrologia chineza exista mereu doua elemente care ne influenteaza: influenta astrala reprezentata anul acesta de Lemnul yin si cea terestra reprezentata in 2015 de Capra.

Arhitectul specialist in Feng Shui, Cristina Groza, detinatoarea titulaturii de Maestru Feng Shui, acordata de Asociatia Internationala de Feng Shui (AIFS), lector si instructor autorizat AIFS, pe linia Marelui Maestru Raymond Lo, conferentiar international, cu numeroase aparitii in media si presa scrisa interna si internationala, ne spune ce ne asteapta in Anul Caprei de Lemn, care va incepe din februarie 2015: "Lemnul Yin reprezinta aspectul feminin , sensibil si receptiv al lemnului. Daca de exemplu anul 2014 a fost reprezentat de Lemnul Yang, considerat de astrologia chineza ca fiind copacul, un element rigid, yang , activ, incapatanat si principial, anul 2015 vine cu influenta Lemnului yin (floarea), un an mai flexibil, mai moderat, care aduce o mai buna intelegere, oamenii fiind dispusi sa faca mai usor compromisuri si sa incheie acorduri. Anul acesta pentru a atinge succesul trebuie sa fim mai modesti, mai temperati si sa cautam bunul simt in domeniile in care activam. Daca in anul 2014 pentru a beneficia de succes trebuia sa abordam o atitudine mai excentrica, caracteristica Lemnului Yang (de exemplu atitudine care a ajutat-o pe Conchita Wurst sa câstige Eurovision), anul 2015 cere moderatie si rafinament.

Anul 2014 a fost un an de Cal reprezentat de elementul foc (focul reprezinta industria aviatica). Asa cum am prevazut pentru anul 2014, a fost o frecventa mai mare a problemelor legate de aceasta industrie (vezi Malaysia airlines etc).

Anul Caprei este mai prosper

Capra este un element de Pamant. Ciclic vorbind, in anii de Capra, si in general in cei de pamânt, s-a observat o frecventa mai mare a evenimentelor corelate acestui element: cutremure, prabusiri de cladiri, surpari de terenuri etc. Totusi anul acesta.... citeste tot articolul aici....

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like fengshui-bp.ro
  Like
 • unmoved fengshui-bp.ro
  Unmoved
 • amused fengshui-bp.ro
  Amused
 • excited fengshui-bp.ro
  Excited
 • angry fengshui-bp.ro
  Angry
 • sad fengshui-bp.ro
  Sad

Notice: Undefined property: stdClass::$about_weight in /home/fengshui-bp/public_html/module/author_box/author_box.php on line 14
Cristina Groza          fengshui-bp.ro
Cristina Groza
Presedinte al Asociatiei Internationale de Feng Shui – filiala România, din data de 10 februarie 2020
78 articole • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!