Notice: Undefined variable: attr in /home/fengshui-bp/public_html/libraries/Function.php on line 621

PREVIZIUNI SEPTEMBRIE 2012

"Cele patru coloane ale destinului"- Astrologia chineza -  reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume, fiind inspirata de metafizica chineza. Sistemul se  bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei, care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destiului. Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.

Metoda ne ajuta sa dobandim o cunoastere profunda a comportamentului, caracterului si experientei de viata individuala si ne ajuta sa prevedem si sa prevenim eventuale situatii nefaste, pericole, boli sau perioade de ghinion. Acuratetea informatiilor oferite este absolut uimitoare. Toate aceste informatii sunt incluse in data nasterii fiecaruia si pot fi cunoscute inca de la nastere.

Deoarece analiza completa a "Coloanelor Destinului" unei persoane este un exercitiu complex pe care numai specialistii o pot realiza, va oferim mai jos cateva previziuni pentru LUNA AUGUST 2012 pornind de la anul nasterii unei persoane. Daca nu stiti ce animal aveti in anul nasterii, puteti sa-l calculati pe pagina de HOME, introducand datele d-voastra de nastere in CALCULATORUL COLOANELOR DESTINULUI.

SOBOLAN -  Romantism - Floarea iubirii este prezenta pentru nativii Sobolan si este o luna favorabila pentru intalniri romantice cu sexul opus si pentru a pune bazele unor relatii apropiate. Este o luna buna pentru casatorie sau logodna.

BOU -Acalmie - Sunt sanse de cresterere din punct de vedere al statutului social si de realizari importante in cariera. Relatiile cu prietenii, colegii si persoanele de sex opus sunt armonioase.

TIGRU - Noroc - Sunt sanse bune de a realiza proiecte de afaceri insa este necesar sa fiti atenti la atitudinea pe care o aveti fata de criticile persoanelor in varsta sau ale figurilor ce reprezinta autoritatea.

IEPURE - Celebrare - Este o luna buna pentru romantism si casatorie, insa este si o luna de ciocniri, care aduc foarte multe schimbari. Ar trebui sa fiti atenti sa nu va accidentati.

DRAGON -  Progres - Veti obtine sprijin si recunoastere din partea sefului si a persoanelor in varsta. Veti avea multe de sarbatorit in familie si cu prietenii.

SARPE -Armonie - Este o luna buna pentru activitati sociale si pentru a lega noi prietenii, care ar putea sa se transforme in relatii fructuoase de afaceri. Se inregistreaza o buna evolutie in cariera si castiguri materiale.

CAL - Romantism - Este o luna stabila in care veti atrage cu usurinta persoane de sex opus si in care puteti intemeia relatii care vor fi aprofundate cu timpul. Aveti parte de sprijin din partea prietenilor si a colegilor.

CAPRA - Pericol - Trebuie sa fiti atent in toate actiunile pe care le realizati. Urmariti sa minimizati implicarea in conflicte legale sau dispute de natura juridica. Este necesar sa va odihniti.

MAIMUTA - Obstacole - Este o luna dificila cu obstacole si provocari. Este necesar sa va mentineti alert si sa va abtineti de la remarci si actiuni agresive. Prietenii si colegii va vor acorda recomandarile si sprijinul necesar.

COCOS - Test - Veti fi supus unui test iar rezultatele bune la acest test va vor aduce promovare si recunoastere. Aveti sansa de a va etala inteligenta si capacitatea de a rezolva probleme.

CAINE -  Sanatate - Este necesar sa mancati sanatos si sa va faceti timp pentru exercitii fizice, odihna si somn. Oboseala poate aduce accidente si probleme cu stomacul.

PORC -  Presiuni - Veti avea foarte mult de lucru si veti fi presati de timp. Ar trebui sa investiti in instrumente mai performante care sa va ajute in activitatea pe care o aveti si care sa va usureze munca.

Toate drepturile de autor asupra acestui articol apartin companiei Feng Shui BP si Raymond Lo.

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like fengshui-bp.ro
  Like
 • unmoved fengshui-bp.ro
  Unmoved
 • amused fengshui-bp.ro
  Amused
 • excited fengshui-bp.ro
  Excited
 • angry fengshui-bp.ro
  Angry
 • sad fengshui-bp.ro
  Sad

Notice: Undefined property: stdClass::$about_weight in /home/fengshui-bp/public_html/module/author_box/author_box.php on line 14
Cristina Groza          fengshui-bp.ro
Cristina Groza
Presedinte al Asociatiei Internationale de Feng Shui – filiala România, din data de 10 februarie 2020
78 articole • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!