Notice: Undefined variable: attr in /home/fengshui-bp/public_html/libraries/Function.php on line 621

feng shuiFeng Shui si proiectul de arhitectura

Cand ar trebui realizat proiectul Feng Shui, inainte sau dupa proiectul de arhitectura?

Asa cum medicul este doctorul trupului, Maestrul Feng Shui este "doctorul" casei.

Medicina chineza afirma "mai bine previi decat sa vindeci".In spiritul aceleiasi filosofii, stiinta Feng Shui sustine ca expertiza Feng Shui trebuie realizata inaintea construirii casei deoarece dincolo de aspectul estetic al spatiului in care locuim sau vom locui,  cautam cu totii in primul rand sa ne simtim bine energetic intr-o casa. Adica sa fim sanatosi, sa relationam cat mai bine cu cei din jur si sa ne bucuram de confort financiar.

Daca energiile din spatiul in care locuim sau lucram nu sunt folosite cum trebuie ( adica sa dormim si sa lucram pe energiile bune, si sa evitam sau sa anihilam energiile negative)  oricat de mare si frumoasa ar fi casa in care locuim, sau cladirea de birouri in care ne conducem afacerea,  vom fi nefericiti, bolnavi , singuri, ineficienti, cu probleme financiare , in conflict cu vecinii, angajatii, expusi talhariilor  etc.  Stiinta autentica Feng Shui are solutia rezolvarii acestor probleme, deoarece prin masuratori exacte si calcule precise se pot detecta din timp energiile care vor corespunde spatiului in care vom locui.

Zicala romaneasca "Dupa cum iti asterni asa dormi"  poate fi parafrazata sub forma "Dupa cum iti asterni conform principiilor Feng Shui asa iti va merge".

feng shui si proiectul de arhitecturaO casa construita dupa principiile Feng Shui constituie o premisa foarte buna pentru prosperitate, sanatate, buna intelegere. Daca procedam astfel, ne asiguram de la bun inceput cele mai bune energii ale prosperitatii si sanatatii in casele noastre.

Maestrul Feng Shui ar trebui sa fie contactat inaintea arhitectului, pentru a putea sa sugereze aplasarea optima in plan a utilitatilor, a dormitoarelor, a intrarii, etc. Intr-o lume perfecta consultantul Feng Shui si arhitectul colaboreaza pentru a construi o locuinta armonioasa din punct de vedere energetic dar si estetic.

La firma noastra avem avantajul ca Maestrul Cristina Groza este si arhitect, ceea ce faciliteaza colaborarea si intelegerea cu arhitectul dumneavoastra.

Maestrul Cristina Groza organizeaza cursuri de pregatire in domeniul consultantei Feng Shui. Toti aceia dintre dvs care doresc sa realizeze proiecte arhitecturale dupa principiile Feng Shui veti gasi la cursurile noastre modalitati practice de a imbina armonios cele doua stiinte. Veti afla ca o casa construita in stil Feng Shui nu inseamna broscute, dragoni si tigri amplasati prin casa, ci inseamna  o utilizare armonioasa si inteligenta a spatiului in urma unor calcule exacte si pragmatice, rezultatul fiind un loc in care te simti extraordinar de bine.

La cursurile noastre sunt bineveniti atat profesionistii in domeniul constructiilor, studentii la arhitectura cat si oricine doreste sa-sii amenajeze casa dupa stiinta sacra a utilizarii spatiului, Feng Shui.

Desi ideal ar fi ca expertiza sa se realizeze inaintea construirii casei, o consultatie adecvata poate avea loc si in faza de amenajare sau reamenajare a spatiului sau intr-un spatiu deja construit.

Probabil veti intreba cat de necesara este expertiza feng shui? Intrebare: cat de necesar este sa fim sanatosi, impliniti emotional, satisfacuti din punct de vedere material?

Continutul acestui articol apartine in intregime Feng Shui Barnett&Partners.  Redarea integrala sau partiala a articolului este strict interzisa fara acordul Feng Shui BP!

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like fengshui-bp.ro
  Like
 • unmoved fengshui-bp.ro
  Unmoved
 • amused fengshui-bp.ro
  Amused
 • excited fengshui-bp.ro
  Excited
 • angry fengshui-bp.ro
  Angry
 • sad fengshui-bp.ro
  Sad

Notice: Undefined property: stdClass::$about_weight in /home/fengshui-bp/public_html/module/author_box/author_box.php on line 14
Cristina Groza          fengshui-bp.ro
Cristina Groza
Presedinte al Asociatiei Internationale de Feng Shui – filiala România, din data de 10 februarie 2020
78 articole • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!