Va invitam sa participati in 13-15 noiembrie 2020, ONLINE , la cursul intensiv de Feng Shui Traditional ( nivel incepator ), cel mai competent curs de acest gen din Romania.

Datorita starii de alerta, generata de pandemia de COVID-19, pentru siguranta tuturor, am ales ca, pentru perioada de timp, sa studiem impreuna cu voi in mediul online.

Acest curs de Feng Shui Traditional va ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza, cu o experienta de 15 ani in acest domeniu , Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui), Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo, IFSA si CNFPA , singurul Maestru Feng Shui acreditat din Romania si unul dintre cei patru Maestrii Feng Shui acreditati din Europa de catre IFSA , cu o bogata experienta ca si expert in domeniu, trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018)

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania!

Optional, in urma absolvirii tuturor modulelor Academiei Cristina Groza( Feng Shui incepatori, Feng Shui avansat I si II , Bazi ( Coloanele Destinului) incepatori, Bazi avansat ( Coloanele Destinului) I si II si dupa absolvirea examenului de testare a cunostintelor din cele doua discipline, dupa trei ani de practica, se poate aplica la titulatura de Maestru, titulatura acordata doar de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. Titulatura de Maestru este o distinctie extrem de importanta, care incununeaza nivelul de experienta si pricepere al unui practicant Feng Shui si Bazi.

"Cunoasterea este putere" spun inteleptii, iar cunoasterea oferita de cursul nostru de formare nu este doar teoretica, ci in primul rand practica. Veti invata toate conceptele de baza ale stiintei, astfel incat la finalul celor trei module de curs veti putea face singuri evaluari Feng Shui, corecte si de calitate, la nivel profesional.


Feng Shui este o stiinta in adevaratul sens al cuvantului, lucru pe care il veti descoperi la acest curs. El foloseste masuratori exacte si calcule precise pentru cuantificarea energiilor din lumea in care traim si manipularea lor spre binele nostru, fara a strica, insa armonia naturala a spatiului.


CUI SE ADRESEAZA CURSUL DE FENG SHUI?


- Persoanelor interesate sa invete cum isi pot imbunatati viata cu ajutorul stiintei Feng Shui

- Persoanelor interesate sa deprinda o cunoastere neconventionala si autentica

- Studentilor arhitecti si arhitectilor care vor sa descopere din tainele "Spatiului sacru"

- Persoanelor care doresc sa devina consultanti Feng Shui cu o pregatire competenta.

- In urma absolvirii tuturor modulelor Academiei Cristina Groza( Feng Shui incepatori, Feng Shui avansat , Bazi incepatori, Bazi avansat) si dupa absolvirea examenului de testare a cunostintelor din cele doua discipline, dupa trei ani de practica, se poate aplica la titulatura de Maestru, titulatura acordata doar de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. Titulatura de Maestru este o distinctie extrem de importanta, care incununeaza nivelul de experienta si pricepere al unui practicant Feng Shui.

SCOPUL CURSULUI

- Formarea de consultanti Feng Shui bine pregatiti
- Informarea si indrumarea corecta a participantilor in tainele stiintei autentice Feng Shui

AVANTAJELE ACESTUI CURS

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.

Acest curs de Feng Shui Traditional ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de 15 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, lucrand alaturi de acesta, la proiecte in toata lumea. Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat IFSA ( International Feng Shui Association), singurul instructor autorizat Raymond Lo si IFSA din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018)

CONDITII DE INSCRIERE

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de aplicatie pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!

Pentru participarea la acest curs nu este nevoie de un bagaj existent de cunostinte Feng Shui, deoarece in cele trei zile de curs va veti insusi toate cunostintele PRACTICE necesare pentru a realiza o analiza Feng Shui intr-un mod cat mai exact si corect.

Unde se tine cursul si cat costa?

Locatia va fi anuntata ulterior.

Taxa de participare*: - 480 de euro

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

13 noiembrie 17:00- 21:00

14 noiembrie 10:30 - 17:30

15 noiembrie 10:30 - 17:30

*Taxa de curs include suport tiparit de curs, materiale de masurat, ceai si cafea pe timpul pauzelor.

Pentru inscrieri va rugam completati Formularul de inscriere si sa specificati cursul la care doriti sa participati sau sa ne contactati pe adresele fengshuibp@yahoo.com, office@fengshui-bp.ro, tel. 0767907719. Rezervarea locului la curs se va face in ordinea inscrierii si in limita locurilor disponibile.

GALERIE FOTO COMPLEXA

MARTURII:

"Draga Cristina,

Sunt bucuroasa ca am avut sansa sa te intalnesc deoarece esti cu adevarat o maestra a acestei fascinante stiinte si totodata, fericita posesoare a unei personalitati de exceptie. Sunt mandra ca am putut avea acces la secrete pastrate cu sfintenie de-a lungul a catorva milenii, ce au menirea de a ne face sa traim in deplina armonie cu universul. Sistemul tau de predare a fost unul cat se putea de coerent si pe intelesul fiecareia dintre read more...

GALERIE FOTO: ( PENTRU MAI MULTE POZE CU STUDENTII NOSTRII ACCESATI GALERIA FOTO CU ABSOLVENTII SCOLII)

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like fengshui-bp.ro
  Like
 • unmoved fengshui-bp.ro
  Unmoved
 • amused fengshui-bp.ro
  Amused
 • excited fengshui-bp.ro
  Excited
 • angry fengshui-bp.ro
  Angry
 • sad fengshui-bp.ro
  Sad

Notice: Undefined property: stdClass::$about_weight in /home/fengshui-bp/public_html/module/author_box/author_box.php on line 14
Cristina Groza          fengshui-bp.ro
Cristina Groza
Presedinte al Asociatiei Internationale de Feng Shui – filiala România, din data de 10 februarie 2020
78 articole • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!