Notice: Undefined variable: attr in /home/fengshui-bp/public_html/libraries/Function.php on line 621

Curs de Metafizica si Astrologie chineza traditionala incepatori - Coloanele Destinului - Bazi ) sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza .

Datorita starii de alerta, generata de pandemia de COVID-19, pentru siguranta tuturor am ales ca, pentru perioada de timp, sa studiem impreuna cu voi in mediul online.
Va invitam sa participati in perioada 26-28 februarie 2021, ONLINE , la cursul de Coloanele Destinului sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza - Maestru acreditat IFSA ( International Feng Shui Association ) , Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo si acreditat IFSA , autorizat CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).
Cursul ofera o pregatire competenta in stiinta Celor patru Coloane ale Destinului ( astrologia chineza traditionala - Bazi), la sfarsitul acestui curs , fiecare student avand deja cunostintele de a calcula si interpreta in mod corect o diagrama astrologica ( nivel incepator ). Cursul este unul de natura practica.

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania!


AVANTAJELE ACESTUI CURS

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.

Acest curs de Bazi Traditional va ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de 15 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, lucrand alaturi de acesta, la proiecte in toata lumea. Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat IFSA ( International Feng Shui Association), singurul instructor autorizat Raymond Lo si IFSA din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018)

Optional, in urma absolvirii tuturor modulelor Academiei Cristina Groza( Feng Shui incepatori, Feng Shui avansat I si II , Bazi ( Coloanele Destinului) incepatori, Bazi avansat ( Coloanele Destinului) I si II si dupa absolvirea examenului de testare a cunostintelor din cele doua discipline, dupa trei ani de practica, se poate aplica la titulatura de Maestru, titulatura acordata doar de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. Titulatura de Maestru este o distinctie extrem de importanta, care incununeaza nivelul de experienta si pricepere al unui practicant Feng Shui si Bazi.

Auzim tot mai des despre Coloanele Destinului. Ce inseamna si ce ar trebui sa facem pentru a ne ajuta de aceasta oportunitate? curs_astrologie_chineza

Toata lumea ar trebui sa cunoasca utilitatea acestei stiinte extraordinare. Imaginati-va cum ar fi sa va puteti calcula matematic probabilitatile unei reusite intr-o intalnire de afaceri, de ce nu si romantica, si sa alegeti sa va duceti la acele intalniri exact in momentele care va sustin cel mai mult? Nu de putine ori, avem zile nereusite in care toate merg pe dos si nimic nu se asaza. Cum ar fi sa stiti din timp cand sunt acele zile si sa le evitati pentru a face lucrurile importante? Ei bine, Sistemul Coloanelor Destinului studiaza exact acest lucru. Ne ajuta sa ne administram viata mai bine, folosind calcule matematice si influenta ciclicitatii celor 5 elemente (foc, pamant, metal, apa, lemn).

"Cele patru coloane ale destinului" reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume, fiind inspirata de metafizica chineza. Sistemul se bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei, care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destiului. Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.

Metoda ne ajuta sa dobandim o cunoastere profunda a comportamentului, caracterului si experientei de viata individuala si ne ajuta sa prevedem si sa prevenim eventuale situatii nefaste, pericole, boli sau perioade de ghinion. Acuratetea informatiilor oferite este absolut uimitoare. Toate aceste informatii sunt incluse in data nasterii fiecaruia si pot fi cunoscute inca de la nastere.

Metafizica chineza afirma ca pe primul loc este destinul, apoi norocul apoi Feng Shui. Destinul si norocul ne sunt date la nastere si nu putem interveni asupra lor in mod direct, dar Feng Shui-ul poate fi modificat si el ne ajuta sa remediem eventualele ghinioane date de destin.

TAXA DE PARTICIPARE LA CURS: - 500 euro *.


Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

26 februarie 17:00-21:00

27 februarie 10:00-17:00

28 februarie 10:00-17:00

* In taxa de curs intra suport de curs in format electronic.

Pentru inscrieri va rugam completati Formularul de Inscriere sau contactati-ne la adresele fengshuibp@yahoo.com, office@fengshui-bp.ro.

Inscrierile se fac in ordinea trimiterii cererii de participare pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!

MARTURII:

"Consideram ca participarea la cursul de “Coloane” a reprezentat una dintre cele mai importante investitii in propria dezvoltare personala. O experienta unica, fascinanta, alaturi de oameni minunati si de un Maestru stralucit in persoana Cristinei Groza.
Toata aprecierea si recunostinta noastra pentru inaltul nivel de pregatire profesionala
si daruirea cu care impartaseste read more...

GALERIE FOTO ( pentru mai multe poze, va rugam vizitati galeria absolventilor)


Notice: Undefined property: stdClass::$about_weight in /home/fengshui-bp/public_html/module/author_box/author_box.php on line 14
Cristina Groza                   fengshui-bp.ro
Cristina Groza
Presedinte al Asociatiei Internationale de Feng Shui – filiala România, din data de 10 februarie 2020
78 articole


-->