logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

RAYMOND LO
Raymond Lo PDF Imprimare Email
 
Raymond Lo este un renumit maestru, lector, cercetator si specialist in Feng Shui. Curiozitatea l-a indreptat catre studiul metafizicii chinezesti devenind unul dintre cei mai cunoscuti profesori si consultanti in materie de Feng Shui din lume. El este fondatorul Scolii Raymond Lo Feng Shui si Destin, multi dintre cei care au absolvit-o fiind astazi renumiti consultanti si autori de carti dedicate acestei stiinte stravechi.
 
 
Maestrul Lo tine cursuri si workshopuri in tari din intreaga lume: China, Singapore, Franta, Polonia, Rusia, Mexic, S.U.A si mai nou si in Romania. A fost invitatul unor emisiuni de renume precum: "Buna dimineata America" (ABC), "Feng Shui Makeover" (Discovery Channel), "Wicker's World" (BBC), etc.
 
  
 
 
Este invitat frecvent sa tina prelegeri si prezentari in cadrul unor conferinte renumite pe plan mondial cum ar fi Forumul Economic Mondial si universitatea CEO. Raymond Lo este consultantul comitetului turistic al Hong Kong pe programele de expozitii si tururi Feng Shui. Este deasemenea consultant pentru Academia de Hoteluri, pentru Feng Shui Hotline al China Morning Post, el conduce programe de training Feng Shui acreditate in multe orase principale ale lumii si este consultantul principal al Retelei Internationale de Servicii Feng Shui. 
 
 
Predictiile anuale ale Mastrului Lo au vizat evenimente sociale si politice importante. In trecut el a prevazut caderea liderului sovietic Mihail Gorbaciov, retragerea fostului prim - ministru englez Margaret Thatcher, retragerea lui Boris Yeltin, izbucnirea razboiului din Golf, in 1990 si 2000, capturarea lui Hussein in 2003, alegerea lui George Bush in 2004, precum si cutremurul devastator care a lovit China in mai 2008.
 
 
 
 
 
 
In 2008 lui Raymond Lo i s-a acordat titulatura de „Mare Maestru” in cadrul Congresului International de Feng Shui din Singapore.