logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Echipa Feng Shui BP la seara festiva de la Exotique PDF Imprimare Email

Echipa Feng Shui BP  la seara festiva de la Exotique

cristinagroza pusahackPe 15 decembrie la Exotique am pasit in atmosfera sarbatorilor de iarna alaturi de prietenii nostri. Ca de obicei, minunata gazda Pusa Hack si echipa Exotique au creat o ambianta placuta, plina de caldura, de mancare buna, vinuri bune, muzica buna si Surprize!
Ne-am delectat simturile cu delicatese Alese pe gustul meu, am baut vin de la Corcova si am cantat colinde impreuna cu  mezzosoprana Hortensia Forray.
 
Cufundati in fotoliile si canapelele unicat de la Exotique, am admirat fantanile originale Blu Concept iar semineele Planika ne-au transpus intr-o lume de basm, tocmai potrivita pentru o seara de iarna, in care se deapana povesti, se tes amintiri.
 
Pe acest fundal am ascultat previziunile facute de Maestrul Feng Shui Cristina Groza, despre mult-temutul an al Dragonului de apa, 2012 si am rasuflat usurati cand am aflat ca vom trai cu totii pana la adanci batraneti, dat fiind ca din punct de vedere al metafizicii chineze suntem foarte departe de sfarsitul lumii.
 
Mai departe Astrolog Cristina Vanea ne-a dat cateva indicii despre situatia tuturor zodiilor in anul care va urma, asigurandu-ne din nou, ca suntem departe de Apocalipsa.
Fiecare din invitatii serilor exotice au luat cuvantul, amintindu-ne cat de bogat si inventiv este spiritul uman si cum exista un loc pentru fiecare dintre talentele si aspiratiile noastre.
 
Seara s-a incheiat cu deja traditionala tombola, asteptata cu entuziasm de toti cei prezenti. Mosul le-a adus oaspetilor cadouri surpriza atat din partea Exotique, cat si din partea invitatilor speciali ai serii si a partenerilor Exotique: Cristina Groza, Cristian Margarit, Cristina Vanea, magazinul Alese pe gustul meu si cramele Corcova Roy&Damboviceanu.

Le multumim tuturor pentru ca au contribuit la crearea acestei seri magice si in special Pusei Hack si echipei Exotique care au facut aceste evenimente posibile. Sarbatori fericite pline de lumina!

 

GALERIE FOTO:

       

           Pusa Hack, gazda serii festive Exotique                        Maestrul Feng Shui Cristina Groza

          

Cristina Groza si Vlad Kiritescu - Blu Concept, Cristina Groza si Anca Lifigiu -castigatoare premiului Feng Shui BP

                 

            Cristina Groza si Anca Lifigiu                          Ioana Grigore - Consultant Feng Shui BP