logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Specialistul Feng Shui Cristina Groza invitata la "Miercurea exotica" Exotique PDF Imprimare Email
pusha hack si specialistul feng shui cristina grozaMiercuri, 7 septembrie 2011 a avut loc la ShowRoom-ul Exotique (Splaiul Unirii 96) prima întalnire din seria intalnirilor Miercurea Exotica initiate de Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique.
 
Intalnirea, desfasurata in cadrul intim si fascinant oferit de Exotique, a fost un prilej de intalnire a unor prieteni dragi dar si de a face noi cunostinte, oameni interesanti si creativi, care isi desfasoara activitatea in cele mai diverse domenii, dar care au cu totii curiozitatea sau dorinta de a cunoaste mai multe despre minunata stiinta milenara Feng Shui.
 
Printre participanti ii amintim pe draga noastra prietena Florentina Opris, care a efectuat tragerea la sorti a , Mioara Olteanu (Planika), Diana Papahagi (Scit Art), Dana Tarniceanu (Global Media), Camelia Muresan (Sistelse), dr. Anneliese Bauer (Stent Life), Alina Nicolae (Space Studio), Csilla Negoita (arhitect), Cecilia Caragea si Anne-Marie Moise de la ARENA Communications.
 
Ne bucuram sa va impartasim faptul ca prima din aceasta serie de intalniri a fost pe tema Feng Shui si a fost sustinuta de Specialistul nostru Feng Shui Cristina Groza. Conferinta sustinuta a fost o scurta trecere in revsita a unor concepte de baza din stiinta FS si s-a manifestat sub forma unui dialog incitant intre participanti si Cristina Groza. S-au discutat cateva din miturile binecunoscute care circula in cultura occidentala legate de Feng Shui. Expertul nostru FS Cristina Groza a prezentat o serie de sfaturi esentiale pentru cei care doresc sa-si amenejeze casa, apartamentul, sediul de firma pentru a atrage cat mai multa prosperitate si armonie umana.
 
La finalul intalnirii s-a organizat o tombola la care au putut participa toti cei prezenti. Premiile acordate au fost mai mult decat generoase: locurile 2 si 3 au fost finantate de brandul Exotique si constau in cadoruri marca Exotique; a existat un premiu special din partea Karma Ayurveda & Beauty Spa (un voucher cadou pentru un masaj ayurvedic de relaxare si regenerare) iar premiul cel mare a fost oferit de Feng Shui Barnett&Partners si consta intr-o consultatie Feng Shui in valoare de 1000 de euro pe care o va efectua specialistul nostru FS, Arh Cristina Groza.
 
Fericitii castigatori sunt: Premiul 3 Ioana Serbanescu
Premiul 2 Mioara Olteanu
Premiul special Ion Draghicescu
Iar premiul 1 Mihaela Gheorghe.
 
Asteptam cu nerabdare urmatoarele intalniri din seria Miercurea Exotica, organizate in prima zi de miercuri a fiecarei luni, la ShowRoom-ul Exotique, intalniri la care FS Barnett&Partners va fi prezent cu noi surprize si informatii utile si interesante.