logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Ce ne asteapta in anul caprei de lemn, 2015? PDF Imprimare Email

capra de lemn 2015Conform calendarului chinezesc, anul 2015 reprezintă, în termeni tehnici, „Lemn Yin pe Capra“. În astrologia chineză există mereu două elemente care ne influențează: influența astrală reprezentată anul acesta de Lemnul yin şi cea terestră reprezentată în 2015 de Capră.

Arhitectul specialist în Feng Shui, Cristina Groza, deţinătoarea titulaturii de Maestru Feng Shui, acordată de Asociaţia Internaţionala de Feng Shui (AIFS), lector şi instructor autorizat AIFS, pe linia Marelui Maestru Raymond Lo, conferenţiar internaţional, cu numeroase apariţii în media şi presa scrisă internă şi internaţională, ne spune ce ne aşteaptă în Anul Caprei de Lemn,  care va începe din februarie 2015: "Lemnul Yin reprezintă aspectul feminin , sensibil şi receptiv al lemnului. Dacă de exemplu anul 2014 a fost reprezentat de Lemnul Yang, considerat de astrologia chineză ca fiind copacul, un element rigid, yang , activ, încăpăţanat şi principial, anul 2015 vine cu influenţa Lemnului yin (floarea), un an mai flexibil, mai moderat, care aduce o mai buna înţelegere, oamenii fiind dispuşi să facă mai uşor compromisuri şi să încheie acorduri. Anul acesta pentru a atinge succesul trebuie să fim mai modeşti, mai temperaţi şi să căutam bunul simţ în domeniile în care activăm. Daca în anul 2014 pentru a beneficia de succes trebuia să abordam o atitudine mai excentrică, caracteristica Lemnului Yang (de exemplu atitudine care a ajutat-o pe Conchita Wurst să câştige Eurovision), anul 2015 cere moderaţie şi rafinament.

Anul 2014 a fost un an de Cal reprezentat de elementul foc (focul reprezintă industria aviatică). Aşa cum am prevăzut pentru anul 2014, a fost o frecvenţă mai mare a problemelor legate de această industrie (vezi Malaysia airlines etc).

Anul Caprei este mai prosper

Capra este un element de Pamant. Ciclic vorbind, în anii de Capră, şi în general în cei de pământ, s-a observat o frecvenţă mai mare a evenimentelor corelate acestui element: cutremure, prăbuşiri de clădiri, surpări de terenuri etc. Totuşi anul acesta.... citeste tot articolul aici....