logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Interviu pentru Revista Tonica PDF Imprimare Email

Cristina Groza, singurul maestru Feng Shui din Romania acreditat international

maestru feng shui cristina grozaPlina de energie si mereu cu zambetul pe buze, Cristina Groza a acceptat invitatia noastra de a ne vorbi despre una dintre cele mai vechi stiinte din lume: Feng Shui-ul. Astfel, am aflat de la singurul maestru Feng Shui din Romania acreditat de Asociatia Internationala de Feng Shui ce pasi ar trebui sa urmam pentru a ne imbunatati viata si care sunt remediile feng shuiste care aduc beneficii in casa noastra.

Tonica: In primul rand, vrem sa stim cum si cand a intrat Feng Shui-ul in viata ta. Ce inseamna pentru tine sa fii maestru Feng Shui acreditat international?

Cristina Groza: In urma cu 9 ani, studenta fiind la Institutul de Arhitectura “Ion Mincu” din Bucuresti, a inceput sa ma preocupe aceasta cunoastere, convinsa fiind ca este o combinatie de superstitie, dar si de cunostinte stravechi autentice. Studiind la sectia de “Design de interior”, am simtit ca daca descopar adevarul din http://www.tonica.ro/sanatate/terapii-alternative/14003-cristina-groza-singurul-maestru-feng-shui-din-romania-acreditat-international-.html