logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

DESPRE NOI
Despre noi PDF Imprimare Email

Cristina Groza -  Arh. Maestru Feng Shui si Coloanele Destinului - Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania

arhitect_maestru_feng_shui_cristina_groza
Fondatorul Feng Shui BP, arhitectul CRISTINA GROZA, este Maestru Feng Shui si Coloanele Destinului acreditat international de IFSA ( International Feng Shui Association) , lector si instructor autorizat Raymond Lo si IFSA, Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania.

Cristina Groza a avut numeroase aparitii media, ca si specialist Feng Shui, printre acestea numarandu-se aparitiile in: revista "Forbes", showuri-le de televiziune: "Teo" cu Teo Trandafir - Kanal D, "Traieste Sanatos" cu Simona Balanescu, Antena 2,   "Draga mea prietena" Kanal D ,"Weekend GTV" Giga Tv, "Ce se intampla doctore?"-Stirile Pro TV, "Rebecca" cu Rebecca Walter-Antena2, "Sport, dieta si o vedeta" cu Florentina Opris - PrimaTv, "StarMatinal" - Antena Stars, "Star Matinal de weekend" - Antena Stars, "Esential" - Antena Stars,   "Celebri sau nu" cu Mihaela Tatu - Antena 2 , "Cafeneaua sufletelor" cu Andreea Chirvasiu DDTV, "Incepe Bahmu" cu Adriana Bahmuteanu, in revistele "Casa si gradina", "Femeia", "Tabu", "Tonica", "Fine living"  si in revista "Casa prieteniei romano-chineze".

Studii: absolventa a Institutului de Arhitectura „Ion Mincu”, sectia de design interior si mobilier, Cristina Groza si-a descoperit  pasiunea pentru practica milenara Feng Shui inca din  facultate, aprofundand apoi aceasta stiinta  in Franta in 2005 la cursul   Marelui Maestru  Raymond Lo. A urmat apoi numeroase cursuri de specializare sustinute de Raymond Lo in Franta, Singapore, Hong Kong, Thailanda si China.

Studiile de design interior ii aduc Cristinei un avantaj ca specialist Feng Shui, ea abordand acest domeniu ca pe o stiinta complementara arhitecturii. Pentru experienta din cele doua domenii Cristina se bucura de recunoastere in tari din Europa (printre care Italia, Germania, Franta, Spania), cat si in Asia (Thailanda, Singapore, China) sau Africa (Egipt), zone in care in decursul anilor a realizat proiecte de consultanta Feng Shui.  Cristina Groza a si lucrat alaturi de Maestrul Lo la diferite cazuri in Singapore, Thailanda si China, unde au avut proiecte pentru diverse corporatii, lanturi de magazine sau locuinte private.

fengshui_revista_femeiaDin 2006 organizeaza anual la Bucuresti cursuri de Feng Shui si cele Patru Coloane ale Destinului (cursuri sustinute de insusi Maestrul Raymond Lo).

Cristina Groza este primul specialist Feng Shui din Romania care a devenit membru AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui) la recomandarea Marelui Maestru Raymond Lo.

Din 2013  Maestra a devenit  membru al  comisiei executive a Asociatiei Internationale de Feng Shui, iar din 2016 a devenit presedintele Asociatie Internationale de Feng Shui filiala Romania.

Cursurile pe care le-a urmat sunt : curs de Feng Shui cu Marele Maestru Raymond Lo in 2005 la Paris, in Singapore in 2006 si in Thailanda in 2007, precum si cursul de Cele Patru Coloane ale Destinului si I Ching in Singapore in 2005 si in Paris in 2006.  A fost organizator si in acelasi timp student al cursului de Feng Shui din Bucuresti in 2007 si 2009, organizator/elev al cursurilor de Coloanele Destinului si I Ching din Bucuresti in 2008 si 2010, toate cursurile fiind sustinute in Romania de Marele Maestru chinez. In 2010 si 2011 a participat la cursurile de trainer feng shui si cursurile de feng shui pentru avansati in Hong Kong si Shanghai.

Incepand cu 2010, Cristina Groza a devenit singurul instructor autorizat in Romania de Raymond Lo al cursurilor de Feng Shui Traditional, Stalpii Destinului si I Ching, diplomele acordate la sfarsitul cursurilor fiind recunoscute international de scoala Raymond Lo si de Asociatia Internationala de Feng Shui.

In data de 19 noiembrie 2011 in cadrul celei de a 8-a editii a Conventiei Internationale de Feng Shui din Singapore, Cristina Groza a primit titulatura de Maestru Feng Shui din partea Asociatiei Internationale de Feng Shui. In acest moment Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat de Asociatia Internationala de Feng Shui, este unul dintre cei trei Maestrii acreditati IFSA din Europa si cel mai tanar Maestru Feng Shui din lume.

 

 

GALERIE FOTO:

Maestrul Cristina Groza - Congresul International de Feng Shui 2014, Melbourne, Australia

congresul international de feng shui 2014


Cristina Groza, conferentiar la Congresul international de Feng Shui 2014 - Melbourne, Australia


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Congresul International de Feng Shui, Singapore 2013 - Gala premierii conferentiarilor

Sedinta comitetului executiv al Asociatiei Internationale de Feng Shui - iunie 2014

Congresul International de Feng Shui, Singapore 2013 - Gala premierii conferentiarilor


Congresul International de Feng Shui, Singapore 2013 - Conferinta Maestrului Cristina Groza

si Gala premierii conferentiarilor

Congresul International de Feng Shui, Singapore 2013 - Conferinta Maestrului Cristina Groza

1. Maestrul Cristina Groza impreuna cu Kheng Chua si Bogdan Vladau

2. Maestrul Cristina Groza impreuna cu Marele Maestru Raymond Lo


Congresul International de Feng Shui, Singapore 2013 - In asteptarea Congresului International

de Feng Shui 2014, Melbourne, Australia


Maestrul Cristina Groza la intalnirea anuala a membrilor Asociatiei Internationale de Feng Shui -Singapore, 2013


Congresul International de Feng Shui din Singapore 2011

Maestrul Cristina Groza la intalnirea anuala a membrilor Asociatiei Internationale de Feng Shui -2012

Maestrul Feng Shui Cristina Groza - Michael Bolton.

Marele Maestru Raymond Lo si Maestru Cristina Groza la Congresul International de Feng Shui din Singapore-2012

 

Kheng Chua - Reprezentanta Raymond Lo Singapore, Raymond Lo, Cristina Groza - Reprezentanta Raymond Lo Romania

Master Raymond Lo si Cristina Groza la absolvirea Cursului de Feng Shui - Paris 2005; Promotia cursului de Feng Shui din Paris 2005

Cristina Groza si Marele Maestru Feng Shui de origine malaeziana, Yap Cheng Hai - Congresul International de Feng Shui, Singapore 2005.  Cristina Groza alaturi de Maestrul Feng Shui Vincent Koh (stanga) si marele Maestru Feng Shui Raymond Lo (dreapta).

Raymond Lo si Cristina Groza - Congresul International de Feng Shui, Singapore 2005.  Jodi Brunner - maestra Feng Shui din Australia-si Cristina Groza.  Cristina Groza si Stephen Skinner - renumit lector si autor de carti despre Feng Shui - Congresul International de Feng Shui, Singapore 2005.

Cristina Groza la cursul de Feng Shui sustinut de Raymond Lo- Singapore 2006. Cristina Groza si Raymond Lo - lansarea cartii Maestrului Lo "Coloanele Destinului", sala Arcub, Bucuresti 2006.

Cursul de Feng Shui sustinut de Maestrul Lo - exercitii pe teren, Bucuresti 2007.

Raymond Lo si Cristina Groza. Cristina Groza, Florentina Opris si Raymond Lo, Bucuresti 2009.