logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Curs intensiv de Feng Shui traditional cu Marele Maestru Raymond Lo, 23 iulie - 29 iulie 2011, la Bucuresti PDF Imprimare Email
curs de feng shui
Feng Shui Barnett & Partners va invita sa participati in perioada 23-29 iulie la cursul de formare ca si consultant Feng Shui. Cursul va fi sustinut de Marele Maestru Feng Shui Raymond Lo.

Originar din Hong Kong, Raymond Lo este unul dintre cei mai mari maestri de Feng Shui ai lumii si unul dintre putinii (3 la numar) care poarta titulatura de Mare Maestru, acordata de catre Asociatia Internationala de Feng Shui (IFSA). Raymond Lo da regulat interviuri pentru CNN, ABC, BBC, Discovery Chanel, este consultat anual de catre marile burse internationale si a fost principalul consultant feng shui al Olimpiadei de la Beijing.

Feng Shui reprezinta un sistem stravechi de cunostinte provenind din China referitor la influenta mediului asupra starii de bine a oamenilor.

Chinezii au dezvoltat stiinta care sustine ca in mediul in care traim exista numeroase forte naturale sau energii.Unele dintre ele genereaza prosperitate si armonie iar altele pot cauza ghinion si obstacole. Asemenea energii sau „ stele zburatoare” in termeni tehnici, exista oriunde in mediul unde existam si traim.

Feng Shui (literal, vant si apa) este o stiinta in adevaratul sens al cuvantului si nu un amalgam de superstitii , lucru pe care il veti descoperi la acest curs. Aceasta stiinta foloseste masuratori exacte si calcule precise pentru cuantificarea energiilor din lumea in care traim si manipularea lor spre binele nostru, fara a strica, insa armonia naturala a spatiului.

Evaluarea feng shui este un exercitiu de identificare a numeroaselor forme de energie dintr-o locatie incluzand recomandari in vederea cresterii energiei pozitive si minimizarii efectelor energiei negative in scopul cresterii prosperitatii  si armoniei dintre oameni (sanatate, relatii si stabilitate in viata).

Cursul va dura sapte zile / sapte ore pe zi iar la finalizarea lui toti participantii vor primi o diploma recunoscuta de Asociatia Internationala de Feng Shui (IFSA) si vor putea incepe o cariera de consultant in acest domeniu.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza celor care doresc sa cunoasca influenta energiilor care ne inconjoara si impactul lor asupra vietii oamenilor si celor care doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu ( consultant Feng Shui).

CONDITII DE INSCRIERE

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de aplicatie pana la completarea locurilor.

Prin participarea la acest curs veti deveni, alaturi de noi, continuatorii acestei stiinte extraordinare si veti obtine o unealta de nepretuit pentru transformarea in bine a tuturor aspectelor vietii dumneavoastra.

Pentru participarea la curs nu este nevoie de un bagaj deja existent de cunostinte, deoarece in cele sapte zile de curs se va porni de la nivelul de incepator ajungandu-se treptat la nivelul de avansat.

Locatia: Hotel Christina, str Ion Slatineanu 13,  Bucuresti

Taxa de participare*: 900 euro .
Taxa de participare in alte orase ale lumii: Paris - 2000 euro
Singapore - 1800 Euro
Tokyo - 2000 euro
Moscova - 2000 euro
Perth - 1900 euro
Examenul de diploma : - inscrierile pentru acest examen s-au incheiat - pentru cei care doresc sustinerea acestui examen mai sunt locuri libere la examenul din Singapore din 27.08.2011, contact Kheng Chua )
 
Programul zilnic de desfasurare al cursurilor: 9:30 - 17:30,  cu pauza de pranz (13:00 - 14:00) 
 
*Taxa de curs include suport tiparit de curs, transportul in timpul practicii pe teren, ceai, cafea si snack-uri pe timpul celor doua pauze. 
Pentru inscrieri va rugam completati Formularul de inscriere si specificati cursul pe care doriti sa il urmati la rubrica Comentarii. 
 
 

 
 
Desfasuratorul cursului de Feng Shui

In cadrul cursului intensiv de Feng Shui vor fi abordate urmatoarele subiecte:

 1. Cosmologia Chineza
 2. Feng Shui - definitii, istoric si traditii
 3. Mediul fizic si fortele directionale
 4. Substratul teoriilor Feng Shui
 5. Yin, Yang si cele cinci elemente
 6. Cele opt triagrame
 7. Diagrama Lo Shu, Hoto, conceptul de spatiu
 8. Ciclul temporal - trei perioade si noua epoci
 9. Numerologia chineza
10. Scoala Feng Shui a stelelor zburatoare
11. Prezentarea Lo Pan-ului si utilizarea lui
12. Cum se deseneaza schema Stelelor Zburatoare
13. Cum se interpreteaza schema Stelelor Zburatoare
14. Principalele etape ale evaluarii Feng Shui pentru case yang
15. Exemple
16. Remedii Feng Shui
17. Intretinerea Feng Shui
18. Tehnici ale Scolii Feng Shui a Formei
19. Feng Shui pentru locuinta - amplasarea diverselor obiecte 
20. Feng Shui la birou
21. Previziuni Feng Shui
22. Stelele inlocuitoare
23. Exercitii practice pe teren