logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Curs intensiv de Feng Shui traditional - baza, sustinut de arh. Maestru Feng Shui , Cristina Groza, 22-24 noiembrie 2019, la Bucuresti PDF Imprimare Email

curs_fengshuiVa invitam sa participati in 22-24 noiembrie 2019, la  BUCURESTI , la cursul intensiv de  Feng Shui Traditional (  baza), cel mai competent curs de acest gen din Romania. 
Cursul va fi sustinut de arhitect Maestru Feng Shui Cristina Groza, Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui), Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo, IFSA si CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului), singurul Maestru Feng Shui acreditat din Romania si unul dintre cei patru Maestrii Feng Shui acreditati din Europa de catre IFSA.

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt  acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui,  fiind astfel unice in Romania!

Maestrul international  Cristina Groza continua traditia milenara a unei stiinte stravechi si autentice, la care putini au avut acces de-a lungul timpurilor. Cunostintele pe care le veti asimila in perioada cursului au fost tinute secrete mult timp, fiind inaccesibile chiar multor maestri chinezi.

"Cunoasterea este putere" spun inteleptii, iar cunoasterea oferita de cursul nostru de formare nu este doar teoretica, ci in primul rand practica. Veti invata toate conceptele de baza ale stiintei, astfel incat la finalul celor trei module de curs veti putea face singuri evaluari Feng Shui, corecte si de calitate, la nivel profesional.

Feng Shui este o stiinta in adevaratul sens al cuvantului, lucru pe care il veti descoperi la acest curs. El foloseste masuratori exacte si calcule precise pentru cuantificarea energiilor din lumea in care traim si manipularea lor spre binele nostru, fara a strica, insa armonia naturala a spatiului.

curs_fengshui_maestru_cristina_groza


CUI SE ADRESEAZA CURSUL?
- Persoanelor interesate sa invete cum isi pot imbunatati viata cu ajutorul stiintei Feng Shui

- Persoanelor interesate sa deprinda o cunoastere neconventionala si autentica

- Studentilor arhitecti si arhitectilor care vor sa descopere din tainele "Spatiului sacru"

- Persoanelor care doresc sa devina consultanti Feng Shui cu o pregatire competenta

SCOPUL CURSULUI

- Formarea de consultanti Feng Shui bine pregatiti
- Informarea si indrumarea corecta a participantilor in tainele stiintei autentice Feng Shui

AVANTAJELE ACESTUI CURS

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.

Acest curs de Feng Shui Traditional ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de  14 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, lucrand alaturi de acesta, la proiecte in toata lumea. Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui), singurul intructor autorizat Raymond Lo si AIFS din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si lector la Congrese internationale de Feng Shui.
CONDITII DE INSCRIERE

Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de aplicatie pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!

Pentru participarea la acest curs nu este nevoie de un bagaj existent de cunostinte Feng Shui, deoarece in cele trei zile de curs va veti insusi toate cunostintele PRACTICE necesare pentru a realiza  o analiza  Feng Shui intr-un mod cat mai exact si corect.

Unde se tine cursul si cat costa?

Locatia va fi anuntata ulterior.

Taxa de participare*: - 500 de euro

 

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

22 noiembrie 17:00- 21:00

23 noiembrie 10:30 - 17:30

24 noiembrie 10:30 - 17:30

*Taxa de curs include suport tiparit de curs, materiale de masurat,  ceai si cafea  pe timpul  pauzelor.

Pentru inscrieri va rugam completati Formularul de inscriere si sa specificati cursul la care doriti sa participati sau sa ne contactati pe adresele Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel. 0767907719. Rezervarea locului la curs se va face în ordinea inscrierii si în limita locurilor disponibile.

GALERIE FOTO COMPLEXA

MARTURII:

"Draga Cristina,
Sunt bucuroasa ca am avut sansa sa te intalnesc deoarece esti cu adevarat o maestra a acestei fascinante stiinte si totodata, fericita posesoare a unei personalitati  de exceptie. Sunt mandra ca am putut avea acces la secrete pastrate cu sfintenie de-a lungul a catorva milenii, ce au menirea de a ne face sa traim in deplina armonie cu universul. Sistemul tau de predare a fost unul cat se putea de coerent si pe intelesul fiecareia dintre read more...

 

GALERIE FOTO: ( PENTRU MAI MULTE POZE CU STUDENTII NOSTRII ACCESATI GALERIA FOTO CU ABSOLVENTII SCOLII) 

 

Printre clientii nostrii :
fantani
Mobila_ la_ comanda_ Bucuresti