logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Feng Shui, cutremure si revolutie in 2011 PDF Imprimare Email
revolutia_iasomieiFeng Shui este un instrument util ce poate fi folosit pentru a prevedea anumite evenimente ce pot avea loc. Asa cum am prevazut, primele doua luni din Anul Iepurelui au fost foarte turbulente. Evenimentele majore pe care lumea le-a experimentat sunt Revolutia Iasomiei din tarile nord-africane si cutremurele grave din Noua Zeelanda si Japonia.Toate aceste evenimente pot fi explicate prin mijloacele oferite de metafizica chineza. Acest articol urmareste sa arate factorii ce tin de Feng Shui si de Coloanele Destinului, aflati iin spatele acestor turbulente.
 
Revolutia Iasomiei a inceput in Tunisia, apoi s-a raspandit in Egipt, Yemen, Libia… Acesta este un fenomen tipic “Erei lui 8”, care dureaza din 2004 pana in 2024. “Era lui 8” reprezinta puterea barbatului tanar.Asa cum am spus in previziunile mele pentru 2011, “Iepurele este floarea şi iarba şi ramurile copacilor. El reprezinta tinerii, miscarea  si activitatile, prin urmare va fi un an plin de energie, cu noi miscari ale tinerilor care vor cere schimbari si reforme politice si sociale.”  Este uimitor cum termenul Revolutia Iasomiei a fost ales pentru a desemna aceasta miscare din 2011, pentru ca el reflecta exact conflictul dintre Metalul Yin si Floare. Acest lucru s-a petrecut in primele doua luni februarie si martie, care sunt luni de Metal peste lemn, februarie fiind Metal Yang peste Tigru şi martie este Metal Yin peste Iepure. Astfel, conflictul dintre metal si lemn este posibil sa fi fost cel mai intens in lunile februarie si martie.

Mai exista un alt motiv feng shui extrem de important in spatele revolutiei din tarile Nord-Africane. In “Era actuala a lui 8”, in care Trigrama Muntelui a lui 8 reprezinta Nord-Estul, principiul Xuan Kong Feng Shui stipuleaza ca o tara sau o regiune cu munti la Nord-Est se vor bucura de armonie umana. Daca teritoriul arata opusul, adica atunci cand o tara are Apa in loc de Munte la Nord-Est, va experimenta contrariul, adica dizarmonie in aspectul uman. Aceasta se traduce adesea prin nemultumiri si conflicte intre oameni. Aceasta teorie a fost foarte bine dovedita de-a lungul istoriei. Toate acesta tari, Tunisia, Egipt si Libia se invecineaza cu Marea Mediterana la Nord sau la Nord Est. acest fapt a contribuit cu siguranta la turbulentele din aceste tari in actuala “Era a lui 8”. Vestea buna este că urmatoarea “Era a lui 9” (dupa 2024) reprezinta Sudul si va aduce prosperitate tarilor care au apa la Nord si munti la sud. Acest fapt poate arata ca revolutia actuala va produce schimbari care vor conduce la o perioada de prosperitate in aceste tari dupa 2024.

In momentul scrierii acestui articol, in Libia conflictele sunt in plina desfasurare. Gaddafi se lupta din greu sa recastige controlul asupra tari. Analizand Cele Patru Coloane ale Destinului pentru Gaddafi vedem ca s-a nascut in 1942, intr-o zi de Metal Yin pe Iepure. In previziunile pentru 2011 am mai spus că persoanele Metal Yin sunt moderate la exterior dar extrem de dure, puternice şi rezistente in interior, la fel ca natura unui pumnal. De asemenea, “persoanele nascute in anii care se termina in 2 sau 3 vor intalni un Nobil in anul Iepurelui, adica vor intalni oameni care-i vor sustine si ii vor ajuta. “ Din nefericire Gaddafi are ambele calitati adica este nascut intr-o zi de Metal Yin pe Iepure si in anul 1942. Prin urmare lupta cu el in acest an este foarte grea.

cutremurAcelasi motiv provenind din traditia Feng Shui contribuie actualmente la toate dezastrele recente – cutremure in Japonia, cutremur in Noua Zeelanda, inundatiile din Queensland, Australia si tulburarile din Africa de Nord. Toate acesta tari au un lucru in comun, toate au intinderi mari de apa la Nord-Est, ceea ce inseamna tragedie umana in “Era lui 8”, care este trigrama pentru Nord-Est.

Legat de cutremurul din Japonia, locatia este  Estul Japoniei, Estul lumii, lucruri care apar sub forma 5-ului dublu din Estul Hartii Stelelor Zburatoare. Eu am lansat avertizari pe Facebook si in emisiunea Hong Kong Naked Lunch ca luna martie 2011 ar putea fi cea mai critica luna a Anului Iepurelui, deoarece aceasta luna este o luna de Iepure de Metal intr-un an de Iepure de Metal; de asemenea steaua zburatoare a lunii are in centru cifra 7, la fel cu steaua zburatoare a anului. Prin urmare, Iepurele este dublat iar stelele zburatoare sunt si ele duble, ceea ce inseamna ca cele mai rele lucruri din an s-ar putea petrece in aceasta luna. De aceea este absolut necesar sa se agate clopotei de vant in partea estica a casei sau a biroului in aceasta luna.

Raymond Lo
 
 
Toate drepturile de publicare ale acestui articol apartin Raymond Lo si FS Barnett&Partners. Reproducerea partiala sau integrala a acestui articol se va face doar cu acordul autorului sau al reprezentantului sau, FSBP.