logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

ARTICOLE
Maestrul Feng Shui Cristina Groza in Forbes Life, nr. 39, 2015 PDF Imprimare Email

MAESTRUL FENG SHUI CRISTINA GROZA IN FORBES LIFE, nr. 39, 2015

 
Adina Buzatu își lasă casa pe mâna Cristinei Groza, singurul Maestru Feng Shui din România PDF Imprimare Email

Cristina Groza, singurul Maestru Feng Shui din Romania, este invitata in fiecare zi de miercuri in studioul emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D, pentru a vorbi despre energiile din casele vedetelor care au acceptat sa isi lase locuintele “verificate” de singurul Maestru Feng Shui din tara noastra.

In urma unor masuratori exacte

Citeşte mai mult...
 
Feng Shui la BIROU PDF Imprimare Email
feng_shui_la_birou
Tinand seama de principiile stiintei ancestrale Feng Shui, ne este mai usor sa atingem plenitudinea fizica, psihica si sufleteasca prin amenajarea corecta a spatiului in care locuim. Insa Feng Shui-ulne poate ajuta sa ne canalizam mai bine energiile si sa fim mai eficienti si la birou. La urma urmei, chiar daca pare greu de crezut, stresul pe care il resimtim nu o data la locul de munca nu are legatura doar cu seful sau colegii, ci si cu modul in care este amenajat spatiul in care ne desfasuram activitatea si cu energiile pe care le activeaza obiectele din jurul nostru. Cristina Groza, Maestru Feng Shui acreditat international de catre AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui), si Presedinta Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiera Romania,  ne explica ce este si cum functioneaza Feng Shui-ul la birou.

Feng Shui-ul pleaca de la principiul ca fiecare spatiu este unic. De aceea,
Citeşte mai mult...
 
Feng Shui si proiectul de arhitectura PDF Imprimare Email

feng shuiFeng Shui si proiectul de arhitectura

Cand ar trebui realizat proiectul Feng Shui, inainte sau dupa proiectul de arhitectura?

Asa cum medicul este doctorul trupului, Maestrul Feng Shui este "doctorul" casei.

Medicina chineza afirma "mai bine previi decat sa vindeci".In spiritul aceleiasi filosofii, stiinta Feng Shui sustine ca expertiza Feng Shui trebuie realizata inaintea construirii casei deoarece dincolo de aspectul estetic al spatiului in care locuim sau vom locui,  cautam cu totii in primul rand sa ne simtim bine energetic intr-o casa. Adica sa fim sanatosi, sa relationam cat mai bine cu cei din jur si sa ne bucuram de confort financiar.

Citeşte mai mult...
 
La ce data incepe anul Dragonului? PDF Imprimare Email
noul an chinezesc 2012Peste tot poti citi fie ca anul  Dragonului a inceput deja, fie ca incepe pe 23 ianuarie 2012. Dar in realitate anul Dragonului incepe in 4 februarie 2012.  De unde vine aceasta neintelegere ?
 
Greseala frecventa pe care o fac persoanele care nu studieaza in profunzime stiinta astrologiei chinezesti a "Coloanelor Destinului"este aceea ca nu fac diferenta intre calendarul solar si calendarul lunar,si confunda anul nou chinezesc cu inceputul anului Dragonului.

In astrologia chineza se utilizeaza doar calendarul solar, care a fost inventat de Imparatul Galben si care se foloseste din dinastia Hsia, mai exact din anul 2637 ICH (primul an folosit in calendarul chinezesc).
Citeşte mai mult...
 
Feng Shui, superstitie sau stiinta? PDF Imprimare Email
Ce este  Feng Shui?

Feng Shui este o stiinta care se potriveste oricarei culturi, deoarece este o stiinta a spatiului, iar de-a lungul timpulului multe civilizatii au fost interesate de influenta formelor si a spatiului asupra omului: egiptenii au construit piramidele dupa reguli exacte ale formei , in arhitectura universala este studiata inca de la grecii antici  influenta proportiei divine a numarului de aur asupra formelor etc.
Chinezii au denumit aceasta cunoastere Feng Shui. Feng Shui studieaza modul in care energia dintr-un spatiu influenteaza starea de bine a omului, sicum putem folosi si armoniza energiile din spatiul in care locuim sau lucram pentru a avea o viata mai buna.
 
Fie ca suntem constienti sau nu, traim inconjurati de energii
Citeşte mai mult...
 
Anul Dragonului 2012 PDF Imprimare Email
anul dragonului 2012Anul Dragonului 2012 este reprezentant in Calendarul Chinezesc Hsia, de catre doua elemente  - apa yang deasupra pamantului (Dragonul).
 
Conform ciclurilor nasterii si distrugerii, care guverneaza interactiunea dintre cele 5 elemente ( metal, apa, lemn, foc, pamant), pamantul distruge apa . Relatia dintre pamant si apa apartinand ciclului distrugerii face  ca cele doua elemente sa se afle intr-o relatie
Citeşte mai mult...
 
De ce 2012 nu este sfarsitul lumii? PDF Imprimare Email

De ce 2012 nu este sfarsitul lumii?

calendarul mayasIn ultima vreme a crescut tot mai mult ingrijorarea publica cu privire la teoria apocalipsei lansata pe marginea calendarului maya. Exista speculatii ca un dezastru devastator global va avea loc in preajma solstitiului de iarna  la 21. 12. 2012. Aceasta teorie  fost facuta publica in filmul hollywoodian 2012 si a generat numeroase semnale de alarma. In film personajul principal intalneste un barbat in Parcul Yellowstone si acest barbat sustine ca aceasta predictie a fost anuntata in Biblie, Calendarul Maya si I Ching.
 
Relatia dintre I Ching si 2012 a fost gasita in cartea intitulata ”Peisajul invizibil: minte, halucinogeni si I Ching” scrisa de Terrence McKenna. Acesta s-a inspirat de la aranjamentul Regelui Wen al celor 64 de hexagrame, asezandu-le
Citeşte mai mult...
 
Cristina Groza in Forbes Romania PDF Imprimare Email

 

               

Specialistul Feng Shui Cristina Groza a aparut in numarul din luna februarie 2010 al revistei Forbes Romania si in numarul din luna iunie 2012 .

Forbes. Corporaţiile din România îşi construiesc profiturile pe Feng-Shui, Kabala şi tactici noi de leadership

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL